Lakberendezési tanácsadás, vizsgára felkészítő konzultáció, egyéni hobbitanfolyam új módszerrel:

ÉLŐBEN ON-LINE!

A lakberendezés szerelmeseinek, leendő vizsgázóknak hoztam létre a „live on-line” konzultációt, hogy bárhonnan, kötetlenül elérhetőek legyenek bárki számára a szakma alapjai és titkai.

Ha elakadtál a lakberendezői vizsgára való felkészülésben, vagy úgy érzed, akadnak „fehér foltok” a tudásodban, esetleg csak az eddigieknél többet szeretnél tudni a lakberendezésről, szívesen segítek. A Skype segítségével utazási idő és költség ráfordítása nélkül, legyőzve a kilométereket, saját otthonodban találhatsz megoldást a problémáidra.

Az órák megbeszélés szerinti időben és igény szerinti témakörben folyhatnak. Az online óra 45 perces, de ha úgy gondolod, akár 2x, 3x 45 perc is lehet.

A 45 perces óradíj 2.000,-Ft (+ÁFA)

Egyszerre több óra igénybevétele esetén a díj kedvezőbb:

2 x 45 perc = 4.000,-Ft helyett 3.800,-Ft (+ÁFA)

3 x 45 perc = 6.000,-Ft helyett  5.400,-Ft (+ÁFA)

Mivel nincs lehetőséged a helyszínen fizetni, így az órák díja előre fizetendő átutalással, vagy postai csekkbefizetéssel.

Az órák megkezdése előtt, az első alkalommal szívesen biztosítok egy 15-20 perces ún. bemutatkozó megbeszélést és igényfelmérést, mely során kötelezettségek nélkül eldöntheted, megfelel-e Számodra ez a fajta konzultáció.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A konzultációk csak ismeretszerzés céljából zajlanak, szakmai bizonyítvány szerzésére nem alkalmas!  (Csak hozzásegít…)

Technikai feltételek:

számítógép, internet kapcsolat, hangkártya, mikrofon, hangszóró és webkamera, mert enélkül igen  nehéz dolgunk lesz . ..

Ha még nincs Skype-od, itt ingyenesen letöltheted: 
http://www.skype.com/intl/hu/get-skype/

 Tehát ha:

-           tökéletes vizsgamunkát szeretnél, és jól jönne egy kontroll, vagy egy kis segítség
-           nem érzed tökéletesnek a tudásod, vagy
-           egész egyszerűen csak kedved van új hobbit tanulni,

várom jelentkezésed bármelyik elérhetőségemen!